Φωταγωγήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι γερανοί στα εργοτάξια «Αγία Σοφία» και «Πανεπιστήμιο» του Μετρό Θεσσαλονίκης, εν όψει των εορτών. Συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος «Batala Salonica», άναψαν τα φώτα των γερανών, στο πλαίσιο της συμμετοχής της «Αττικό Μετρό ΑΕ» στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου.

«Το μετρό της Θεσσαλονίκης έχει ταλαιπωρήσει πολύ την πόλη και τους πολίτες, τώρα ήρθε πλέον η στιγμή να αποζημιωθούν γιατί πλέον το μετρό τελειώνει, είναι η πρώτη φορά που έχει μπει ένα πολύ σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, στο τέλος του 2020 η Θεσσαλονίκη θα έχει πια μετρό», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε, ότι «συμμετέχοντας και φέτος στις εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ενόψει των Χριστουγέννων, η Αττικό Μετρό Α.Ε. ανάβει τα φώτα των γερανών, συμβάλλοντας στη δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη. Οι γερανοί συμβολίζουν το μετρό που έρχεται».

Ο κ. Μυλόπουλος, τόνισε, επίσης, ότι «δε ελάχιστους μήνες, Φεβρουάριο με Μάρτιο του 2019, θα έρθουν οι πρώτοι συρμοί, στη συνέχεια, τέλος της άνοιξης, θα τελειώσουν οι σιδηροτροχιές, θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της επιδομής, ώστε το καλοκαίρι του 2019 θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια». «Στο τέλος του 2020 θα δοθεί σε λειτουργία το σύνολο της βασικής γραμμής από τη Νέα Ελβετία έως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό» κατέληξε ο κ. Μυλόπουλος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η αντιδήμαρχος Άννα Αγγελίδου -Πολυχρονιάδου και ο γενικός γραμματέας του δήμου, Θωμάς Ψαρράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες:



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφίες: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης