Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης της Περιφερειακής από Δευτέρα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016, 10:37
Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης της Περιφερειακής από Δευτέρα
Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 μέχρι και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

-Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Αεροδρομίου- Νέων Μουδανιών (Α/Κ Κ12) και του κόμβου Επταπυργίου (Α/Κ Κ7) με κατεύθυνση δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 09.00 για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.

-Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Επταπυργίου (Α/Κ Κ7) και του κόμβου Αεροδρομίου - Νέων Μουδανιών (Α/Κ Κ12) με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης θα είναι στις 06.00 για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΠΗΓΗ: seleo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016, 10:44