Επαναλειτουργούν από σήμερα τα πρωινά και απογευματινά τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με πιστή τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης της Covid-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους σε επιλεγμένα ιατρεία και εργαστήρια του νοσοκομείου, μέσω της πλατφόρμας www.gnpap.gr, άμεσα και χωρίς καμία χρέωση, όλο το 24ωρο.Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης στο νούμερο 14741 (Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-20:00, χρέωση 1,029 ευρώ από σταθερό, 1,66 ευρώ από κινητό τηλέφωνο, για διάρκεια κλήσης 5 λεπτών).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου λειτουργούν 223 γενικά και ειδικά εξωτερικά ιατρεία και 8 εργαστήρια, για τα οποία παρέχονται πληροφορίες και μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου.

Για τη διασφάλιση της προστασίας των ασθενών και του προσωπικού και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η Διοίκηση ενημερώνει ότι είναι απαραίτητο να τηρούνται αυστηρά τα ωράρια επισκέψεων, καθώς και οι παρακάτω οδηγίες προσέλευσης ασθενών, λόγω της εφαρμογής των πρωτοκόλλων πρόληψης και περιορισμού της Covid-19:

Για την αποφυγή συγχρωτισμού, η προσέλευση στο νοσοκομείο να γίνεται 30 λεπτά πριν από το ραντεβού και όχι νωρίτερα. Για την είσοδο στο νοσοκομείο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκα. Τέλος οι ασθενείς εισέρχονται χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης