Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί σήμερα (Δευτέρα 30/3) και αύριο (Τρίτη 31/3) ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, με τις δηλώσεις συμμετοχής από εθελοντές αιμοδότες να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

«Το μήνυμα ανθρωπιάς, που μεταδόθηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού COVID-19 είχε τέτοια ανταπόκριση, που οι εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους, ξεπερνούν τους 180, με αποτέλεσμα να εξετάζεται η συνέχιση της αιμοδοσίας ακόμη μια ημέρα, και συγκεκριμένα για την Πέμπτη 2 Απριλίου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών διαβεβαιώνει ότι «έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα και επιβεβλημένα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των αιμοδοτών και όλων των εμπλεκόμενων στελεχών» και ότι στους χώρους στους οποίους θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία έγινε σχολαστική απολύμανση από ειδικά συνεργεία την περασμένη Παρασκευή.

Σήμερα, η έκτακτη αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα νοσοκομεία «Αγ. Παύλος», «Θεαγένειο» και «Ιπποκράτειο», σε τρία διαφορετικά σημεία του Δήμου και συγκεκριμένα στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (στην αίθουσα εκδηλώσεων, δίπλα από το ΚΕΠ Συκεών), στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19), στον χώρο του ΚΑΠΗ, και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης (πλατεία Ειρήνης, Ρολόι), ενώ αύριο στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών. Οι ώρες αιμοδοσίας είναι από τις 08:30 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης