Αδυναμία σε αλκοολούχα ποτά φαίνεται πως είχαν τρεις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν ως δράστες κλοπών που καταγγέλθηκαν το τελευταίο δίμηνο από κάβα ποτών και αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης, οι δράστες κατηγορούνται για έξι περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων οι τρεις από το ίδιο κατάστημα εμπορίας αλκοολούχων ποτών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς υπηκόους (22, 23, 31 ετών), μεταξύ αυτών δύο αδέλφια, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία. Εντοπίστηκαν την Τρίτη σε αστυνομικό έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν εμπορεύματα τα οποία κατηγορούνται ότι είχαν κλέψει νωρίτερα από σούπερ μάρκετ. Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τα 700 ευρώ.

Στο μεταξύ, δώδεκα κλοπές μέσα σε έξι μέρες κατηγορείται ότι διέπραξε τον περασμένο Ιανουάριο 45χρονος, αποσπώντας από καταστήματα, σταθμευμένα οχήματα και πεζούς χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα. Οι κλοπές τελέστηκαν σε περιοχές του κέντρου και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τη λεία να ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται στην Εισαγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης