Σε “γκαλερί” έχει μετατραπεί τις τελευταίες μέρες ο χώρος υποδοχής του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου έως τις 4 Ιουλίου θα φιλοξενείται η έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας Ζωγραφικής του Σωματείου των Εργαζομένων, με ερασιτεχνικούς πίνακες ελεύθερης θεματολογίας.

Τα έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση φιλοτεχνήθηκαν από εργαζόμενους, «οι οποίοι μετά από ένα κουραστικό οκτάωρο σε θέσεις ευθύνης, βρίσκουν τη διάθεση κάθε Τετάρτη, για λίγες ώρες, να αφιερωθούν στη ζωγραφική, παρακολουθώντας τα μαθήματα», όπως επισημαίνει ο ζωγράφος-αγιογράφος και δάσκαλος της Ομάδας Ζωγραφικής του Σωματείου, Νίκος Βεζύνιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ομάδα Ζωγραφικής του Νοσοκομείου, προσμετρά ήδη οκτώ χρόνια δημιουργίας, με δεκάδες εργαζόμενους να συμμετέχουν στα μαθήματα. Στην τρέχουσα έκθεση παρουσιάζουν τα έργα τους οκτώ δημιουργοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα στον χώρο υποδοχής του Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε η 11η Έκθεση-Διαγωνισμός Φωτογραφίας των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, με τίτλο “Τρέχει, τρέχει το νερό” στην οποία συμμετείχαν 10 διαγωνιζόμενοι, με συνολικά 54 φωτογραφίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης