Με πυροτεχνήματα, τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «FUNtastic PARK» στην περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και στελεχών του δήμου και μελών του δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά κάλαντα από συλλόγους και τις παραστάσεις «Τραγουδάμε για τα Χριστούγεννα» από τη Μουσική Σχολή «Σύνθεση» και Ένας κόσμος Χριστούγεννα» από τη θεατρική ομάδα «Ντουέντε».

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «FUNtastic PARK» δημιουργήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και λειτουργεί για δεύτερη χρονιά για να προσφέρει γιορτινή ατμόσφαιρα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης και για να τονώσει την αγορά της περιοχής της Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είσοδος στο στολισμένο με χιλιάδες λαμπιόνια Χριστουγεννιάτικο Χωριοό είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια του FUN Park, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις και να περιηγηθούν στη «χριστουγεννιάτικη αγορά» έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης