Μια δραματική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θάνατο μιας 72χρονης γυναίκας και του γιού της το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη είδηση λίγο μετά τις 15.00  έκανε λόγο για δύο νεκρούς που ανασύρθηκαν από τη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών ύστερα από πτώση Ι.Χ. στη Θάλασσα. Μάλιστα όπως ανέφεραν οι Αρχές τα θύματα ήταν δεμένα με χειροπέδες που ήταν περασμένες στο τιμόνι και βρίσκονταν επί δύο ώρες μέσα στο νερό.  Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ καθώς και λιμενικοί για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ επί τόπου έσπευσε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

 

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο 50χρονος γιος και η μητέρα είχαν βιώσει ένα οικογενειακό δράμα, πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους. Πριν από δύο χρόνια, ο αδελφός του 50χρονου έδωσε τέλος στη ζωή του. Στη συνέχεια την οικογένεια χτύπησε νέα τραγωδία: Ο πατέρας της οικογένειας άφησε την τελευταία του πνοή, μη μπορώντας να αντέξει τον θάνατο του ενός γιου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι λοιπόν σήμερα, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

 

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης