Έξω από κατάστημα του ομίλου Καρυπίδη επί της οδού Καρόλου Ντηλ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εργαζόμενοι πραγματοποιούν αυτήν την ώρα παράσταση διαμαρτυρίας.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου αναφέρουν πως, παρά το γεγονός ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα η επιχείρηση τους κατέβαλε το επίδομα αδείας του 2015 και τον μισθό του Δεκεμβρίου, συνεχίζει να τους οφείλει δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών και το δώρο του Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι αύριο, Παρασκευή, οι υπεύθυνοι του ομίλου Καρυπίδη θα βρεθούν στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της επιχείρησης, με τους εργαζομένους να δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας και ότι θα βρίσκονται κι εκείνοι έξω από το υπουργείο την ώρα της συνάντησης.

«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας και ευελπιστούμε το Υπουργείο Εργασίας να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας» δήλωσε η Μαργαρίτα Γκιόργκη, γενική γραμματέας στο επιχειρησιακό σωματείο του ομίλου Καρυπίδη. Όπως τόνισε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αντικατοπτρίζονται τόσο στην κοινωνική όσο και την προσωπική τους ζωή, αφού δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά ακόμη και σε σοβαρά ζητήματα υγείας.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Καρυπίδης: Ανακάλεσε την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης