Διαδικτυακή συνάντηση προς ενημέρωση εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων για τον κορωνοϊό διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 5 Μαρτίου και ώρες 12:00-13:30.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, που έχει τίτλο «Δεν φοβόμαστε, ενημερωνόμαστε, προετοιμαζόμαστε», θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες για τον κορωνοϊό, για τα μέτρα πρόληψης και την αντιμετώπιση του και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα τεθούν από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο παιδίατρος-λοιμωξιολόγος, καθηγητής του ΑΠΘ και διευθυντής της Πανεπιστημιακής Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, Εμμανουήλ Ροηλίδης, ο παθολόγος-λοιμωξιολόγος, αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ, Συμεών Μεταλλίδης και ο χειρουργός οφθαλμίατρος-παιδοφθαλμίατρος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας.

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές ή οι γονείς μπορούν να διατυπώσουν τα ερωτήματά τους έως τις 20:00 της 4ης Μαρτίου στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://www.submit.kmaked.eu/.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης https://kmaked.pde.sch.gr/site/ και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η διαδικτυακή παρακολούθηση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τμήμα, κατά τάξη ή όπως κρίνει ο κάθε Σύλλογος Διδασκόντων ότι θα ήταν καλύτερο για τους μαθητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης