Φως στην υπόθεση της θανατηφόρας πτώσης της 22χρονης την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Πανόραμα  της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δείξει μαρτυρία γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

Την ώρα που η οικογένεια της άτυχης κοπέλας κινεί τις διαδικασίες για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατός της προήλθε από εγκληματική ενέργεια, η αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τα λόγια που της είπε η άτυχη κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τόνισε αρχικά αυτό που άκουγε την κοπέλα να φωνάζει στις 23:15 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν «παιδιά, παιδιά» και γι’ αυτό, όπως εξήγησε, δεν πήγε να την βοηθήσει.

«Δεν φώναζε βοήθεια. Αν φώναζε σε βοήθεια θα είχα πάει» δήλωσε η γυναίκα που έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία για την υπόθεση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όμως, όταν στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί, η γυναίκα πήγε μαζί τους στο σημείο που είχε πέσει η άτυχη κοπέλα η οποία ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη ρώτησα “μόνη σου ήσουν εδώ;” και μου απάντησε δύο φορές “μόνη, μόνη”». «Μου έλεγε πονάει η κοιλιά μου» πρόσθεσε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στα άκρα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης