Σε 34 συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο.

Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια περιπολιών εντόπισαν και συνέλαβαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πέντε άτομα για κλοπές. Οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη Σταυρούπολη, ενώ η πέμπτη έκλεψε πορτοφόλι γυναίκας που βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

– Δύο άτομα που κατείχαν από και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 753 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, για παράβαση του Nόμου περί τελωνειακού κώδικα.

– Ένας 36χρονος για ληστεία σε κατάστημα αθλητικών ειδών στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Της σύλληψής του προηγήθηκε κατάδίωξη, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ένας 32χρονος, διότι μαζί με συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από την αυλή μονοκατοικίας.

– Ένας 19χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του 66 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης Ελληνικού Δημοσίου και τα διέθετε προς πώληση. 

– Οχτώ άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

– Επτά άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάφορα αδικήματα.

– Εννέα αλλοδαποί, διότι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.

– Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, σε βάρος ενός 29χρονου, διότι αρχές Αυγούστου 2014, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στη περιοχή του κέντρου και αφαίρεσε μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και διάφορα εμπορεύματα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης