Άμεση ήταν η ανταπόκριση του «Χαμόγελου του Παιδιού» όταν του ζητήθηκε από το ΕΚΑΒ να βοηθήσει στη διακομιδή ενός 11χρονου παιδιού από τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου προς την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο μικρός Μάριος έπαιζε με τους φίλους του σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, όταν έπεσε με το ποδήλατό του με τέτοιο τρόπο ώστε το τιμόνι να μπει μέσα στην κοιλιά του και να τραυματίσει τα ζωτικά του όργανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο, οι βλάβες στα όργανα του αποκαταστάθηκαν και πλέον ο Μάριος έπρεπε να δώσει τον δικό του αγώνα για να μπορέσει ο οργανισμός του να ξεπεράσει το σοκ που είχε υποστεί και να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Το παιδί διεκομίσθη διασωληνομένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μετά από 10 ημέρες διακομίστηκε από το Ιπποκράτειο προς το Παπαγεωργίου προκειμένου να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πλέον, ο Μάριος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά χρειάζεται λίγες ημέρες ακόμα εντός νοσοκομείου για να γίνει εντελώς καλά και να επιστρέψει σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης