Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 12χρονου στην Αιτωλοακαρνανία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020, 10:33
Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 12χρονου στην Αιτωλοακαρνανία

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία από τον αναπάντεχο θάνατο ενός αγοριού, ηλικίας 12 ετών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το μικρό αγόρι, το οποίο είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο γυμνάσιο, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις καλοκαιρινές διακοπές βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μικρός δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα χθες απογευματινές προς βραδινές ώρες δείπνησε σε τοπική ταβέρνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου.

Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί, δυστυχώς, εξέπνευσε. Η τραγική κατάληξη έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή, ενώ σαφώς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του αγοριού.

Άλλωστε, έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην πόλη της Πάτρας, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το ανήλικο αγγελούδι.

Πηγή: agriniopress.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020, 10:43