Την τελευταία της πνοή άφησε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα χτες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 58χρονη Γερμανίδα που επί δύο ημέρες απασχόλησε την τοπική κοινή γνώμη, καθώς ήρθε από την Αθήνα στον Βόλο, με σκοπό να βάλει τέρμα στη ζωή της!

Η άτυχη γυναίκα, έχασε χτες τη «μάχη» με τον θάνατο, ξαφνικά, λίγο πριν τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα και χωρίς εξωτερικά να φέρει κάποιο σημάδι χτυπήματος, ενώ η αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε και οι εξετάσεις που της έκαναν οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν καλές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη η αστυνομία παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι χθες το απόγευμα είχε τις αισθήσεις της, μιλούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της που ήρθε από την Αθήνα, για να λάβει μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό της και γενική έδειχνε καλά στην υγεία της.

Η 58χρονη γυναίκα απασχόλησε την κοινή γνώμη της Μαγνησίας όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης έστειλε sms στον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Αθήνα, γράφοντάς του ότι ήθελε να αυτοκτονήσει!

Αμέσως εκείνος ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της, αρχικά στην περιοχή Αλυκών. Αγ. Στεφάνου και γύρω από το Βόλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες ξεκίνησαν για δεύτερη μέρα χθες το πρωί, ενώ στην περιοχή ήρθε και ο εν διαστάσει σύζυγός της, αρχικά εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει κοντά σε μοναστήρι στην Πορταριά και τελικά η γυναίκα βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε ρεματιά βάθους 15 μέτρων κοντά στις κατασκηνώσεις της περιοχής, ωστόσο είχε μόνο αμυχές και είχε τις αισθήσεις της.

Τελικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, για να υποβληθεί σε εξετάσεις και απεβίωσε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Η σορός της θα σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση αύριο Σάββατο ή τη Δευτέρα, ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της.

Πηγή: magnesinews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης