«Θανατηφόρα» αποδείχθηκαν τα μαγειρεμένα φασολάκια που κατανάλωσαν, για μια γυναίκα 48 ετών και την 77ετή μητέρα της, στο Κιάτο Κορινθίας. Αμφότερες υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα η πρώτη να χάσει τη ζωή της στο κέντρο Υγείας Κιάτου όπου μεταφέρθηκαν αρχικά,  και η δεύτερη να νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, οι δύο γυναίκες από το Κιάτο Κορινθίας, κατανάλωσαν τα μαγειρεμένα φασολάκια στις 23 Μαρτίου και δύο μέρες μετά στις 25 Μαρτίου αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία και πόνους οπότε μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κιάτου κι ακολούθως στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, η 48χρονη γυναίκα εξέπνευσε, ενώ η 77χρονη μητέρα της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Όσο για το άψυχο σώμα της 48χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης