Αποστολή: Σωτήρης Σκουλούδης
Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε μια μικρή πόλη της Άγριας Δύσης μέσα στον χώρο της 83η ΔΕΘ -οι ΗΠΑ άλλωστε είναι η τιμώμενη χώρα- έχουν οι επισκέπτες, γνωρίζοντας από κοντά τα πιο σημαντικά στοιχεία της αμερικάνικης ιστορίας του 19ου αιώνα. 

Τάφοι θρύλων της εποχής των καουμπόιδων και των ινδιάνων, ο πυρετός του χρυσού, το φημισμένο Πόνι Εξπρές, το γραφείο του Σερίφη και, φυσικά, το σαλούν, είναι μερικά από τα σημεία της πόλης που θα ενθουσιάζουν τους λάτρεις των γουέστερν και του… Λούκι Λουκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν χώρο 400 τ.μ. στην ταράτσα του Περιπτέρου 11 όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, να αλληλεπιδρά και να συμμετέχει στα δρώμενα, ώστε να αποκτήσει έντονη την αίσθηση ότι ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και απέκτησε ενδιαφέρουσες γνώσεις για την Άγρια Δύση.

Ξεναγηθείτε στην Άγρια Δύση με τον φακό του zougla.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πόλη δημιουργήθηκε από την επιχείρηση Ziogas Western City, η οποία διατηρεί μια μονάδα εναλλακτικού αγροτουρισμού με ιππασία καθώς και δύο πρότυπα, πραγματικά σαλούν, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μπίρα σας και να ζήσετε όπως οι καουμπόιδες,  στο Λευκοχώρι, τη Χαλκιδική και την Καλαμαριά (μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.horses.gr).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης