Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας 20χρονος φοιτητής -με καταγωγή από τα Καμένα Βούρλα- βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και συγκεκριμένα στο προαύλιο του Τμήματος Φυσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος φοιτητής Δαυίδ Κ. δεν έφερε εξωτερικά τραύματα και όλα δείχνουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο 20χρονος

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί. H αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο της αυτοκτονίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δίπλα στα προσωπικά αντικείμενα του φοιτητή στην ταράτσα του κτηρίου βρέθηκε και ένα άδειο μπουκάλι βότκα. 

Η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και κυρίως για τους δύο γονείς του, οι οποίοι διδάσκουν εδώ και πολλά χρόνια σε σχολεία της περιοχής και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 12.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στην παραλιακή οδό της Λουτρόπολης.

Πληροφορίες από: lamiareport.gr, fonografos.net

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης