Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας μετά από την καταγγελία μίας 18χρονης που ισχυρίζεται πως έχει πέσει θύμα βιασμού και έμεινε έγκυος από τον ξάδελφο της μητέρας της.

Το συμβάν καταγγέλθηκε την Πέμπτη στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μήνυση υποβλήθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας της 18χρονης κοπέλας που διαμένει στο δήμο Ήλιδας, Δημήτρη Καραγιάννη και αφορά βιασμό ανηλίκου (ήταν 17 η νεαρή όταν συνέβησαν τα όσα υποστηρίζει) δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή της εξώγαμη συνουσία.

Η κοπέλα κατήγγειλε, πως ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης την είχε παρενοχλήσει στο παρελθόν ξανά και την είχε απειλήσει αν αποκάλυπτε το παραμικρό.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η κοπέλα βρέθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας όπου διαμένει ο δράστης με την οικογένειά του, για λόγους υγείας του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι γονείς της απουσίαζαν ο άνδρας βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει ξανά. Μάλιστα, φέρεται να της προσέφερε πορτοκαλάδα που περιείχε υπνωτικό. Η κοπέλα όταν ξύπνησε ήταν γυμνή στο κρεβάτι και ο φερόμενος δράστης επίσης γυμνός δίπλα της να υποστηρίζει πως έκαναν έρωτα.

Μετά από μερικούς μήνες η κοπέλα διαπίστωσε πως εγκυμονούσε και θέλησε να ενημερώσει το θείο της που της είπε πως στις αρχές του μήνα θα δώσει λύση. Προσπάθησε να πείσει την 18χρονη να αποβάλει κάτι που από φόβο αρνήθηκε. Ο φερόμενος ως δράστης στις 15 Μαρτίου την πλησίασε την κοπέλα που περπατούσε στο δρόμο, με το αυτοκίνητό του και με φιλικά του πρόσωπα. Με τη βία την επιβίβασαν στο όχημα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στο Βραχάτι Κορινθίας όπου την απείλησαν να κάνει έκτρωση.

Πληροφορίες από ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης