Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση με σκοπό την στήριξη οικονομικά ασθενών φοιτητών, οι οποίοι έχουν αριστεύσει κατά τις προπτυχιακές σπουδές τους προκηρύσσει τη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master’s) σε όλα τα επιστημονικά πεδία για πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Δεκτές θα γίνονται αιτήσεις για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους φοίτησης (full-time) σε ευρωπαϊκές χώρες. Οι υποψήφιοι πρέπει να ξεκινούν το πρώτο μεταπτυχιακό τους δίπλωμα και μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως και την 8η Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ., μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής www.latsis-scholarships.gr.

Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί Υπότροφοι του Ιδρύματος που φοιτούν σε πανεπιστήμια της Αθήνας

Η δημόσια πρόσκληση στην οποία υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, τα δικαιολογητικά, τον τρόπο υποβολής και το χρονοδιάγραμμα της επιλογής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.latsis-foundation.org.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα προγράμματα του Ιδρύματος, επισκεφτείτε τα social media στο Facebook και το Instagram.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης