Το ΠΛΑΙΣΙΟ, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του να υποστηρίζει τους νέους ανθρώπους, συμμετείχε για 6η συνεχομένη χρονιά στο πρόγραμμα Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και φιλοξένησε για μία ολόκληρη μέρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις του στη Μαγούλα, 100 φοιτητές και απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων, με στόχο να μοιραστεί μαζί τους τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και του retail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες βίωσαν μία μοναδική διαδραστική εμπειρία Virtual Reality με το Cocoon VR Ovus, έκαναν ‘πετάλι’ με το VR ποδήλατο, εκτέθηκαν στον μαγικό κόσμο της ρομποτικής και εξοικειώθηκαν με όλες τις νέες τεχνολογίες που παρουσιάστηκαν. Παράλληλα, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των 22.500 τ.μ., γνώρισαν τους ανθρώπους της εταιρείας και συζήτησαν με στελέχη από όλα τα τμήματά της, όπως το marketing, το εμπορικό, το οικονομικό, τις αποθήκες, τη συναρμολόγηση και το IT για τη λειτουργία και τον ρόλο τους στην επιχείρηση.

Ο πρόεδρος του Πλαισίου, κ. Γιώργος Γεράρδος

Στη συνέχεια πληροφορήθηκαν για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και καινοτομία που προσφέρει το ΠΛΑΙΣΙΟ, ενώ ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γεράρδος και ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Γεράρδος μίλησαν στους νέους, με τον πρώτο να μοιράζεται τις εμπειρίες του από την μακρά πορεία του στο χώρο και να απαντάει με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης