ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΣΤΗΝ PEPSICO, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ… ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ!

Δράση «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!»: Μία ασπίδα προστασίας για τους ανθρώπους του Πειραιά που έχουν ανάγκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η PepsiCo (PepsiCo – HBH και Tasty Foods), διατηρώντας ισχυρή τη δέσμευσή της για σταθερή και ουσιαστική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, παίρνει μια σημαντική πρωτοβουλία και προχωρά, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, στην υλοποίηση της φιλόδοξης δράσης «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, για 52 εβδομάδες, θα προσφέρει βασικά τρόφιμα και γεύματα, καθώς και τα προϊόντα της, όπως μπάρες δημητριακών Quaker, νιφάδες βρώμης Quaker, ξηρούς καρπούς, χυμούς ΗΒΗ, Lipton Ice Tea, Lay’s, Pepsi Max κ.ά. με στόχο να συμβάλλει στη μερική κάλυψη των αναγκών σίτισης περίπου 4.000 ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Το πρόγραμμα «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!» αποτελεί για την PepsiCo μία πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία. O στόχος της PepsiCo είναι να βάλει το δικό της λιθαράκι για να επιστρέψει το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η PepsiCo με το ειδικά διαμορφωμένο «φορτηγό που μοιράζει χαμόγελα» θα μοιράζει προϊόντα, τρόφιμα και γεύματα τρεις φορές την εβδομάδα στις γειτονιές του Πειραιά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ως εθελοντές θα συμμετέχουν στη διανομή.

Η θεμελιώδης αξία της εταιρείας, η οποία αποτυπώνεται στη φιλοσοφία της για «Απόδοση με Σκοπό», μετουσιώνεται σε πράξη μέσω του εθελοντισμού και των προγραμμάτων κοινωνικής συνεισφοράς στην κοινωνία. Aυτή η διαδικασία θεωρούμε πως καθιστά την επιχειρηματικότητα, υγιή και δημιουργεί γερά θεμέλια και σχέσεις.

Γιατί στην PepsiCo πιστεύουμε πως οφείλουμε να ανταποδίδουμε στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που μας δείχνει.

Περισσότερα για τη δράση στο https://www.facebook.com/cityzoume/?fref=ts
.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης