Τις πιο θερμές ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη τους για τη συμβολή των πολιτών που εξασφάλισαν τη θέρμανση 8 σπιτιών και τη σίτισή τους εκφράζουν το Δ.Σ. και τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού.

Οι ευχαριστίες αναφέρονται σε σχετική επιστολή τους με τρεις λέξεις βγαλμένες από την ψυχή τους: «Βαθιά συγκίνηση, έκπληξη, ευγνωμοσύνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διευκρινίζεται, χάρη στη βοήθεια όλων, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέρμανση και των 8 σπιτιών του για ολόκληρο τον χειμώνα, καθώς και τη σίτιση των παιδιών για ικανό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα:

Βαθιά συγκίνηση, έκπληξη, ευγνωμοσύνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους φίλους του Σωματείου – σε όλους εσάς που σε πείσμα των τρεχόντων δυσμενών συνθηκών ανταποκριθήκατε ακαριαία και με μία άνευ προηγουμένου γενναιοδωρία στην έκκλησή μας για βοήθεια.

Στεκόμαστε με δέος απέναντι στην υπέρβαση όλων των συμπολιτών μας οι οποίοι μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα κινητοποιήθηκαν με κάθε τρόπο, συνεισφέροντας τόσο οικονομικά όσο και υλικά, μέσα από δωρεές τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης πολύτιμων για την λειτουργία του Σωματείου μας.

Αυτή σας την υπέρβαση κρατάμε ως το ελπιδοφόρο μήνυμα των ημερών, ως ένα μήνυμα ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά μας που χάρη σε εσάς θα περάσουν τις γιορτές όπως αξίζει σε κάθε παιδί, με αφθονία και ζεστασιά.

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ:
ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Χιλιάδες συμπολίτες μας στάθηκαν αλληλέγγυοι στο έργο μας, ενώ την ουσιαστική του συμπαράσταση έδειξε τόσο ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας όσο και Δήμοι της πόλης μας και κρατικοί θεσμοί.

Ως αποτέλεσμα, είμαστε πλέον στην ευτυχή θέση να έχουμε καλύψει την θέρμανση και των 8 σπιτιών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο για ολόκληρο τον χειμώνα, καθώς και να έχουμε εξασφαλίσει την σίτιση των παιδιών μας για ικανό χρονικό διάστημα.
Και συνεχίζουμε!

Και πάλι ευχαριστούμε θερμά που είστε δίπλα μας.

Με βαθιά εκτίμηση,
Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης