Διεθνής αναγνώριση για το έργο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας

Σημαντική διεθνής αναγνώριση του έργου ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού του δικτύου καταστημάτων του ΟΠΑΠ, που περιλαμβάνεται στους φιναλίστ των World Retail Awards 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βραβεία αυτά αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς παγκοσμίως, επιβραβεύοντας κάθε χρόνο τις καλύτερες πρακτικές στην αγορά της λιανικής, ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ είναι υποψήφιος στην κατηγορία «Retail Transformation and Reinvention Award» για τη λειτουργία 505 νέων καταστημάτων ΟΠΑΠ σε διάστημα μόλις ενός χρόνου. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μάϊου στο Άμστερνταμ.

Σε πλήρη εξέλιξη η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου του ΟΠΑΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί μία μεγάλη επένδυση για το μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό του δικτύου του. Μέσα στο 2018 εγκαινιάστηκε η λειτουργία 505 νέων, μοντέρνων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, μέγεθος το οποίο ισοδυναμεί ουσιαστικά με μία νέα αλυσίδα λιανικής.

Στο πλαίσιο της επένδυσης του ΟΠΑΠ εγκαταστάθηκαν, επίσης, περισσότερα από 50.000 νέα τερματικά και μηχανές στο σύνολο των καταστημάτων.

Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων υλοποιείται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και υψηλών προτύπων. Έμφαση δίνεται στην τοποθεσία και το μέγεθος, την εικόνα του καταστήματος, τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το προσωπικό, καθώς και την προβολή ψηφιακού περιεχομένου.

Ιδιοκτήτες των νέων καταστημάτων ΟΠΑΠ είναι υφιστάμενοι συνεργάτες του δικτύου του, αλλά και μεγάλος αριθμός από νέους συνεργάτες.

Μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους συνεργάτες

Μεγάλος αριθμός υποψήφιων συνεργατών υποδέχτηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συμμετοχή του ΟΠΑΠ, στην «KEM Franchise», την μοναδική έκθεση στην Ελλάδα για τον κλάδο του franchise.

Εκατοντάδες κόσμου επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό περίπτερο του ΟΠΑΠ, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα νέα, μοντέρνα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης