Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με ηγετική θέση στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων (FMCG) στην Ελλάδα, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την ελληνική κοινωνία και λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, μεριμνά με ευαισθησία για τα αδέσποτα ζώα και σε συνεργασία με τη Mars διαθέτει 1.350 κιλά τροφής για γάτες και σκύλους μέσα από το πρόγραμμα #AnimalSolidarityGR.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, έχοντας επίγνωση των αυξημένων αναγκών της αστικής πανίδας σε αυτή τη συγκυρία, στηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και προσφέρει τροφές Whiskas και Pedigree για τα αδέσποτα ζώα. Σημειώνεται ότι οι αναγνωρισμένες τροφές για γάτες και σκύλους είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και συμβάλλουν στην ισορροπημένη διατροφή των ζώων. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής που έχει αναλάβει τη φροντίδα και τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, τα 1.350 κιλά τροφών παραδόθηκαν τμηματικά στις 16 και 22 Απριλίου στους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αίγινας, Σαλαμίνας και Χαϊδαρίου οι οποίοι φροντίζουν για τη σίτιση πάνω από 8.000 αδέσποτων ζώων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ενέργεια αποσκοπεί στην ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων για την ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων ζώων της χώρας, καθώς η εποχή που διανύουμε απαιτεί και επιβάλλει την αλληλεγγύη και την προστασία της ζωής, πάσης φύσεως, πόσο μάλλον των αδέσποτων ζώων που δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Η ευαισθησία οφείλει να μην κάνει διακρίσεις αλλά να διευρύνεται και να πολλαπλασιάζει την προσφορά, με σεβασμό στη ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια τέτοιων πρωτόγνωρων συνθηκών.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, πιστός στις αξίες του, βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αυτές τις δύσκολες ώρες. Αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες και συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει, με ευθύνη και συνέπεια. Την επόμενη μέρα θα βρίσκεται και πάλι εκεί, δίπλα στην Πολιτεία, ακριβώς στο σημείο εκκίνησης, για να συνεισφέρει σε μια δυναμική επαναφορά στην ομαλότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης