Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης που ξεκίνησε η κ. Ιγνατιάδου Μαγδαληνή επαγγελματίας της Έδεσσας, έμπρακτη απόδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς τους επαγγελματίες υγείας που μάχονται καθημερινά με τον Covid_19, στα νοσοκομεία της Πέλλας μέσω κοινωνικών δικτύων,( Facebook, Instagram kai twitter).

Παρότρυνε επιχειρήσεις, συλλόγους, ομίλους, ιδρύματα αλλά και απλούς πολίτες, να κάνουν δωρεές στηρίζοντας, ο καθένας με τον τρόπο του, αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν υγειονομικοί και όσοι εργάζονται στα νοσοκομεία της Πέλλας, αλλά και στο σύνολο του, ο τομέας της Υγείας, καθώς και όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σε αυτή την δύσκολη στιγμή, μέσα στα νοσοκομεία, ως νοσηλευόμενοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Ιγνατιάδου τόνισε πως η υγειονομική κατάσταση λόγο κορωνοϊού που βιώνει η περιοχή μας αλλά και η χώρα μας στο σύνολο της, είναι πρωτόγνωρη και η εξέλιξη της ραγδαία.

Αυτή την ώρα δίνεται μεγάλη μάχη με τον Κορωνοϊό στην Πέλλα, η κοινωνία μας δοκιμάζει τις αντοχές τις, και το Εθνικό σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όρια του, είναι καθήκον μας με συμβολικές κινήσεις να το αναγνωρίζουμε και να το στηρίζουμε. Η δική μας προσφορά είναι συμβολική, μια υπενθύμιση σε όλους αυτούς τους ήρωες που δίνουν την ζωή τους παραμερίζοντας την οικογενειακή τους θαλπωρή, για την δική μας φροντίδα . Για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά μήνες τώρα, να γυρίσουν οι δικοί μας άνθρωποι υγιείς στα σπίτια τους. Είναι μια πράξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης ξεκαθάρισε.

Σήμερα, ήταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας προσφέροντας υγειονομικό υλικό εκπροσωπώντας και άλλους επιχειρηματίες όπως τον κ. Χατζηαντωνιάδη ο οποίος προσέφερε προιοντική χορηγία καλύπτοντας ανάγκες τόσο του υγειονομικού προσωπικού αλλά και των νοσηλευόμενων των Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών. Εκεί την υποδέχτηκαν εγκάρδια άτομα από το προσωπικό και αποδέχτηκαν με χαρά αυτή την πράξη ανθρωπιάς και συμπαράστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης