Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, ώστε όλα τα παιδιά να είναι προετοιμασμένα για τη νέα σχολική χρονιά και να μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα στις μαθητικές υποχρεώσεις.

Οι ευγενικές χορηγίες και η ανιδιοτελής προσφορά δημοτών, φορέων, εταιρειών και βιβλιοπωλείων της περιοχής είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση σημαντικών ποσοτήτων σχολικών ειδών, όπως τσάντες, τετράδια, μολύβια και εργαλεία ζωγραφικής, τα οποία μοιράστηκαν από 5 έως 30 Σεπτεμβρίου σε μαθητές τριαντατεσσάρων οικογενειών που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να δωρίζουν σχολικά είδη στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων, ενταγμένης πράξης στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» (MIS: 5002166)  και αντίστοιχα η Δομή θα πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα διανομές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2262028613, 2262350603

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης