Η Trident Senses, η αγαπημένη τσίχλα των Ελλήνων καταναλωτών, ολοκλήρωσε την πρωτοποριακή ενέργεια με την κυκλοφορία της συλλεκτικής συσκευασίας Trident Senses, που έφερε την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά.

Στην εκδήλωση παράδοσης της επιταγής στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», ο κύριος Λευτέρης Χαλουλάκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Kraft Foods Hellas, μαζί με τον Σάκη Ρουβά, Αγγελιοφόρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», παρέδωσαν στην κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», την επιταγή με το ποσό των 150.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις της συλλεκτικής συσκευασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποσό αυτό θα αποτελέσει το θεμέλιο για την πραγματοποίηση μιας νέας και ιδιαίτερα σημαντικής πρωτοβουλίας, της δημιουργίας «Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Η «Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών», που θα λειτουργήσει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», αποτελεί ένα έργο μείζονος σημασίας, καθώς απαντά στην ανάγκη εκατοντάδων παιδιών που νοσούν.

Στην ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», αλλά και εκπροσώπων των ΜΜΕ, η πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε θερμά την Kraft Foods Hellas για την εξαιρετική προσφορά της Trident και για το παράδειγμα αλληλεγγύης που έδωσε στην κοινωνία μέσα από την ενέργεια Trident Senses Sakis Rouvas για τη δημιουργία ενός τόσο σημαντικού έργου, όπως η «Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών», αναγνωρίζοντας και την καθοριστική συμβολή του Αγγελιοφόρου του Συλλόγου Σάκη Ρουβά, ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη σειρά του, ο κύριος Λευτέρης Χαλουλάκος, εκ μέρους της Kraft Foods Hellas, ευχαρίστησε την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για τη συνεργασία, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Kraft Foods Hellas θα είναι πάντα έμπρακτα στο πλευρό του Συλλόγου. Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απένειμε στον κύριο Λευτέρη Χαλουλάκο τιμητικό αγαλματίδιο για την ουσιαστική προσφορά του ιδίου και της εταιρείας στο έργο του Συλλόγου.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε όταν η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απένειμε τιμητικό δίπλωμα στον Σάκη Ρουβά για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο ως Αγγελιοφόρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε ευγνώμων για αυτή τη μεγάλη τιμή και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», μεταφέροντας το μήνυμα της προσφοράς και της συμμετοχής όλων για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα παιδιά.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης