Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS και ειδικότερα της στήριξης των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών που υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τον εξοπλισμό ενός ακόμη Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Το βρεφικό τμήμα του Βρεφονηπιακού σταθμού στην Αγίας Λαύρας, στην Αθήνα, απέκτησε νέο χρώμα, αισθητική και υποδομές. Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν το ζεστό χώρο του νεοκλασικού κτιρίου, εξοπλισμένο με κούνιες, λευκά είδη, έπιπλα οργάνωσης και αποθήκευσης, παιχνίδια, τραπεζοκαθίσματα και χαλιά από την ΙΚΕΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΙΚΕΑ πρόκειται να προχωρήσει στον εξοπλισμό και τη διαμόρφωση και άλλων βρεφικών τμημάτων των σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στα επτά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων.

Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, υλοποιεί από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων η στήριξη υποδομών φιλοξενίας αστέγων και σίτισης, η ενίσχυση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ο εξοπλισμός βιβλιοθηκών και πολλών άλλων δομών κοινωνικής μέριμνας στα αστικά κέντρα και την περιφέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης