Το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Αποστολή Αγάπης» Ν. Ηρακλείου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών & της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας, επισκέφθηκε εχθές στις 9:30 π.μ., η Διοίκηση της Attica Bank, όπου την υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Η Attica Bank είναι ο κύριος υποστηρικτής της εν λόγω προσπάθειας, καλύπτοντας τις ανάγκες τροφοδοσίας των επωφελούμενων του παντοπωλείου για το 2015.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ξενάγησε στο χώρο του παντοπωλείου, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννη Γαμβρίλη καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, όπου συζήτησαν την διαδικασία ένταξης των επωφελούμενων καθώς και την εν γένει λειτουργία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση της Attica Bank για την ουσιαστική στήριξή της και σημείωσε: «Είμαι ευτυχής που η Attica Bank βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και έχει κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που βιώνουν δυσκολίες. Έχοντας την Attica Bank ως σύμμαχό μας και συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία μας με τον Δήμο Ν. Ηρακλείου, νοιώθω σίγουρος για την επιτυχία της δράσης του παντοπωλείου.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Γαμβρίλης ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ για την ευγενική του πρόσκληση, συνεχάρη τους υπευθύνους της «Αποστολής» για τη δραστηριότητα την οποία έχουν αναπτύξει μέσω της λειτουργίας του θεσμού του «Κοινωνικού Παντοπωλείου». Ο κύριος Γαμβρίλης επεσήμανε ότι η Attica Bank, πιστή στον κοινωνικό της ρόλο, έχει αναπτύξει ευρύτατη δραστηριότητα αναλαμβάνοντας η ίδια και στηρίζοντας πρωτοβουλίες για την ανακούφιση ομάδων του πληθυσμού οι οποίες επλήγησαν περισσότερο από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών. Και θα συνεχίσει να το κάνει γιατί πιστεύει ότι η αλληλεγγύη πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε οργανισμό ο οποίος συνδέεται και αντλεί τη δύναμή του από την κοινωνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Αντωνόπουλος τόνισε : «Σεβασμιώτατε κ. Γαβριήλ, η Attica bank, στο πλαίσιο της λειτουργίας της, είχε διαχρονικά και ένα ξεχωριστό κομμάτι δραστηριότητας, που αφορά στην κοινωνική προσφορά. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει, από την μεγάλη προσπάθεια που κάνει, η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας ,και η «Αποστολή» για την ανακούφιση συμπολιτών μας, που έχουν πληγεί, από την οικονομική κρίση . Είμαι βέβαιος, για την επιτυχία του κοινωνικού παντοπωλείου, αφού είναι γνωστή Σεβασμιώτατε στο πανελλήνιο, η αποτελεσματική και διαχρονική προσφορά της «Αποστολής» αλλά και η δική σας, όχι μόνο η πνευματική, αλλά και η κοινωνική, προς το ποίμνιό σας . Η Attica bank και εγώ προσωπικά, θα είμαστε στο πλευρό σας και είμαι ευτυχής , που με την προσφορά μας, χαρίζουμε χαμόγελο και αγάπη σε συνανθρώπους μας, σ αυτή την δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης