Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο», η Anytime της INTERAMERICAN, ευθυγραμμιζόμενη με την εταιρική πολιτική κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας που αφορά και στη μετακίνηση, ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προσφέροντας την ιδανική λύση μετακίνησης και αξιοποιώντας στο έπακρο τις ηλεκτρονικές κάρτες του ΟΑΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα η Anytime, αγκαλιάζοντας και στηρίζοντας έμπρακτα την «Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο», προσφέρει δωρεάν 500 ηλεκτρονικά εισιτήρια ή αλλιώς «ΑΤΗΕΝΑ TICKET». Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, μία ATHENA CARD με 10+1 διαδρομές έτοιμη προς χρήση. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επωφεληθεί από την προσφορά, χρειάζεται να καταχωρήσει ATHENA CARD, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων ή να δώσει στον εκπρόσωπο της Anytime το συγκεκριμένο κωδικό πριν την έκδοση του συμβολαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο» εντάσσεται στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» που ξεκινά από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, με ανάπτυξη διαφόρων πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της διαρκώς αυξανόμενης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από εκπομπές μηχανοκίνητων οχημάτων και την ενθάρρυνση της οικολογικής μετακίνησης.

Η Anytime, στο πλαίσιο της έμπρακτης εταιρικής υπευθυνότητας και των σχετικών δεσμεύσεων της INTERAMERICAN, ενισχύει την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες των πελατών. Επιβραβεύει τους πελάτες της προσδίδοντας ιδιαίτερη αξία στις επιλογές τους, ενισχύοντας παράλληλα τη σχέση Πελάτη – Εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης