Οι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό…

Τρία συλλεκτικά αντικείμενα, με μεγάλη συναισθηματική αξία, προσφέρουν Έλενα Παπαρίζου, Marcus & Martinus και Alcatrash στη δράση “MAD for a Cause”, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ευχές τεσσάρων  παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης, την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ με την υποστήριξη του MAD, μπορούμε να πάρουμε μέρος όλοι μέσω της «Ομάδας Προσφοράς».

Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet, επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που επιθυμούμε να αποκτήσουμε και παίζουμε στις δοκιμασίες για να συγκεντρώσουμε πόντους. Όσο εμείς παίζουμε, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιεί τέσσερις παιδικές ευχές.

Ο χρυσός δίσκος με τίτλο «Mambo!» της Έλενας Παπαρίζου, το τζιν τζάκετ των Marcus & Martinus και το midi keyboard των Alcatrash, τα οποία διατίθενται στους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ μέσω της «Ομάδας Προσφοράς», έχουν ιδιαίτερη αξία για τους καλλιτέχνες, όπως εξηγούν στα παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έλενα Παπαρίζου:

 

 

Marcus & Martinus:

 

 

 

Alcatrash:

 

 

 

“MAD for a Cause” μέσα από πολύ απλά βήματα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause”  περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:

* Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)

* Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε

* Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους

* Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης