Την έμπρακτη στήριξή της προς τους πολύπαθους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου του Δήμου του Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη που επλήγησαν τόσο από τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου, όσο και από την καταιγίδα που ακολούθησε, ανακοινώνει η αεροπορική εταιρεία SKY express.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η εταιρεία θα καλύπτει 1000 γεύματα επί πέντε μήνες για τους σεισμοπαθείς που στεγάζονται στον καταυλισμό των καταλυμάτων και οι-κίσκων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. Η συνολική αξία της πρωτοβουλίας στήριξης ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα στις 18 Νοεμβρίου, στο Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης πραγματοποιήθηκε ο πρώτος συνοπτικός απολογισμός των ενεργειών της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Φορέων, με θέμα τους πρόσφατους σεισμούς της περιοχής Αρκαλοχωρίου, προσκεκλημένος ήταν και ο κ. Ανδρέας Γρύλος Συνιδιοκτήτης του Ομίλου IOGR, ο οποίος έκανε γνωστό «ότι τα γεύματα που προσφέρει ο Όμιλος θα επεκταθούν για όσο χρειαστεί, παρ’ όλο που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για 5 μήνες, για τον Όμιλο μας ήταν αυτονόητο να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας αυτή τη δύσκολη ώρα. Η Κρήτη είναι ενωμένη σε αυτή τη δυσκολία. Το Αρκαλοχώρι θα ξανασταθεί στα πόδια του πιο όμορφο από ποτέ», τόνισε ο ίδιος.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης