Συνάντηση είχαν σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, με θέμα την πρόοδο της διαδικασίας μετεγκατάστασης του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του 7ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης, τα οποία επλήγησαν από πλημμύρα τον περασμένο Ιούνιο και σήμερα λειτουργούν προσωρινά στεγασμένα σε άλλο σχολικό συγκρότημα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο Παλλήνης ότι εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθούν οι μελέτες και μέσα στον Οκτώβριο θα γίνει η δημοπράτηση των έργων διαμόρφωσης νέου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή της Άνω Μπαλάνας, για την μεταστέγαση των σχολείων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς και η μετεστέγαση θα ακολουθήσει αμέσως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, ο κ. Χαρωνίτης ανακοίνωσε ότι ήδη η ΚΤΥΠ ΑΕ έχει ξεκινήσει την μελέτη ανέγερσης του νέου σχολικού συγκροτήματος στη θέση Βακαλόπουλο, όπου θα στεγαστούν μόνιμα οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος ζήτησε την κατασκευή από την ΚΤΥΠ ΑΕ, του 12ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Παλλήνης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεσμεύτηκε να εξετάσει το αίτημα προκειμένου να ενταχθεί στον Προγραμματισμό Έργων της ΚΤΥΠ ΑΕ, για να υλοποιηθεί στο πλαίσιο του επόμενου χρηματοδοτικού προγράμματος 2021-2027.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης