Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ΄΄ διοργανώνει αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Σάμου, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου. Από τη Τρίτη 3 Νοεμβρίου, άρχισε η συγκέντρωση ειδών ατομικής υγιεινής, καθαρισμού, υγειονομικών ειδών, τροφίμων μακράς διάρκειας, γραφικής ύλης, σχολικών ειδών και κλινοσκεπασμάτων.

Τα είδη θα συλλέγονται στην οδό Αγγελή Γάτσου 26 (έναντι Cafe Box) Έδεσσα και στη συνέχεια θα συσκευασθούν σε κούτες για να σταλούν στον δήμο Ανατολικής Σάμου, ώστε να διανεμηθούν στους πληγέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερνά από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το μεσημέρι

Παρακαλούνται όσοι συμπολίτες έχουν τη δυνατότητα οποιασδήποτε προσφοράς που θα ανακουφίσει τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες, να προσέλθουν και να δώσουν ό,τι μπορούν.

Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος των ειδών προς συλλογή για την ανθρωπιστική βοήθεια: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδη ατομικής υγιεινής: οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαπούνια, σαμπουάν, κ.ά.

Είδη καθαρισμού: απορρυπαντικά, απολυμαντικά, αντισηπτικά μαντηλάκια

Είδη τροφίμων μακράς διάρκειας: λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν κ.ά.

Σχολικά και Γραφική ύλη: σάκες, βιβλία, χαρτικά, τετράδια, μολύβια κ.ά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης