Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ» διοργάνωσε αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Σάμου, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου. Από τη Τρίτη 3 Νοεμβρίου, άρχισε η συγκέντρωση ειδών ατομικής υγιεινής, καθαρισμού, υγειονομικών ειδών, τροφίμων μακράς διάρκειας, γραφικής ύλης, σχολικών ειδών και κλινοσκεπασμάτων.

Τα είδη συλλέχθηκαν στην οδό Αγγελή Γάτσου 26 (έναντι Cafe Box) Έδεσσα και στη συνέχεια θα συσκευασθούν σε κούτες για να σταλούν στον δήμο Ανατολικής Σάμου, ώστε να διανεμηθούν στους πληγέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των Εδεσσαίων πολιτών στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Σάμου, γεγονός που δείχνει το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς του τόπου μας, παρά τους δύσκολους καιρούς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εδεσσαϊκός ΚΟΣΜΟΣ» ευχαριστεί θερμά την Έλενα Μπαξεβάνου για την παραχώρησή του χώρου του καταστήματός της, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συλλογή προϊόντων για την αποστολή βοήθειας στη Σάμο.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωταν», την Nissan Σιδηρόπουλος Α.Ε., τον Δήμο Έδεσσας και όλους όσους συνείσφεραν στην ανθρωπιστική βοήθεια στη Σάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης