Πιστή στην… παράδοση, η Blizzard ανακοίνωσε στη BlizzCon το νέο expansion του World of Warcraft! Πρόκειται για το Mists of Pandaria, το οποίο είχε πρωτοακουστεί μερικούς μήνες πριν –οι φήμες ποτέ δεν βγαίνουν τυχαία, να το θυμάστε αυτό. Εν πάση περιπτώσει, το νέο expansion του δημοφιλέστερου MMO στον κόσμο, φέρνει μαζί του κάμποσες αλλαγές.

Εισάγει μία νέα φυλή, τους Pandaren και μία νέα κλάση, τον monk ενώ ανεβάζει και το level cap στο 90ό level. Η όλη πλοκή θα εξελίσσεται στην Pandaria, μία νέα εποχή που φέρνει στην Κίνα ενώ μαζί με όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν ένα νέο σύστημα μαχών με pets, τα Talents 2.0, dungeons για το challenge mode και κάμποσα ακόμα στοιχεία ενώ για πρώτη φορά σε expansion του WoW, δεν θα υπάρχει μεγάλος, τελικός κακός. Όπως είπε και ο Chris Metzen, στην παρουσίαση του Mists of Pandaria, ο εχθρός αυτή τη φορά θα είναι ο ίδιος ο –εμφύλιος- πόλεμος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να ‘χει, περιμένοντας τον Κηπουρόπουλο που βρίσκεται στο Άναχαϊμ και τη BlizzCon να μας πει περισσότερα, πάρτε το τρέιλερ του expansion.

Πηγή: byteme.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης