O Karl Stewart της Crystal Dynamics, αποκάλυψε πως στο επερχόμενο Tomb Raider, ο βασικός στόχος του παίκτη θα είναι η Lara Croft να… μείνει ζωντανή! Ξεχάστε τις εποχές που η Βρετανίδα αρχαιολόγος μπούκαρε σε ναούς, βαπόρια, σπηλιές και μπουζουξίδικα και κυριαρχούσε. Η φιλοσοφία της Crystal Dynamics έχει πλέον αλλάξει και έτσι η Lara θα κοιτά κατ’ αρχάς να επιβιώσει από τους κινδύνους που ελλοχεύουν –και ενίοτε οπλοφορούν.

«Υπάρχει μια μεγάλη ανακάλυψη και αυτή είναι που θα ξεδιπλώσει το μυστήριο που κρύβει το νησί (σ.σ. εκεί όπου εξελίσσεται το παιχνίδι) και θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα», είπε ο Stewart που πρόσθεσε πως το παιχνίδι θα ικανοποιήσει κάθε τύπο παίκτη αφού προσφέρει δράση που θα καλύψει τις ανάγκες όλων. «Έχω εντρυφήσει στο σενάριο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν υπάρχει love story μέσα», έσπευσε δε να ξεκαθαρίσει –είπαμε, η Lara θα ‘ναι πλέον πιο ευαίσθητη αλλά όχι και τόσο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ίσως να δούμε αυτή την πιο ανθρώπινη Lara σε κάποιο από τα επόμενα Tomb Raider», είπε με τρόπο, «αλλά αυτή η ώρα δεν έχει έρθει ακόμα. Θα υπάρχει ωστόσο πολλή εξερεύνηση. Όπως και στην πραγματική ζωή, δεν θα μπορεί ο παίκτης να σκαρφαλώσει έναν βράχο γιατί… έτσι του ‘ρθε. Μπορεί αυτός να ‘ναι πολύ απότομος ή λείος. Θα υπάρχουν όμως άλλες περιοχές, καταλληλότερες για σκαρφάλωμα όμως αυτό θα απεικονίζεται με έναν φυσικό και οργανικό τρόπο. Μην περιμένετε να σας το κάνουμε νια-νια», κατέληξε ο Stewart.

Πηγή: byteme.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης