Σύμφωνα με την Strategy Analytics, το PS4 θα συνεχίσει να ξεπερνά το Xbox One σε πωλήσεις μέχρι και το 2018.

Μέχρι τώρα το PS4 έχει αφήσει αρκετά πίσω του το Xbox One. Από την κυκλοφορία του, το Νοέμβριο του 2013 δηλαδή, μέχρι και τον Οκτώβριο του 2014 το PS4 σημείωσε περισσότερες πωλήσεις από το Xbox One. Η Sony παρέδωσε τα σκήπτρα τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο, αλλά επέστρεψε για τα καλά με τη λήξη των γιορτών (παρά την μειωμένη τιμή του Xbox One).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τα τελευταία νούμερα από την πλευρά της Sony συνολικά έχουν πουληθεί 18.5 εκατομμύρια PS4. Αντίστοιχα, η τελευταία επίσημη αναφορά της Microsoft ήταν τον Νοέμβριο με 10 εκατομμύρια πωλήσεις για το Xbox One. Σύμφωνα με την εταιρεία Strategy Analytics, το PS4 θα συνεχίσει να ξεπερνά το Xbox One κατά 40% μέχρι το 2018. Σε μια περιληπτική αναφορά του GamesIndustry, η εταιρεία ανάλυσης είπε ότι οι πωλήσεις του PS4 θα φτάσουν τα 80 εκατομμύρια μέχρι το 2019. Παράλληλα το Xbox One θα έχει πουλήσει 57 εκατομμύρια.

Η Strategy Analytics αναφέρει πως η αγορά κονσολών βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι gamers έρχονται σε επαφή με το νέο υλικό της αγοράς γρηγορότερα από ποτέ. Οποιαδήποτε χαλάρωση στις πωλήσεις οφείλεται στη νέα γενιά παικτών η οποία φαίνεται να προτιμά τα παιχνίδια σε smartphones και tablets.

Εσείς πιστεύετε ότι θα συνεχίσει το PS4 αυτή την πορεία μέχρι και το 2018;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε για το PS4 remote play σε android συσκευές. Ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις του PS4 από το Gameworld και συζητήστε τις στο Playstation forum.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης