Φτιάξτε ένα πιάτο με χρώμα και πολύ ένταση στις γεύσεις, ενώ για υδατάνθρακα οι baby πατάτες ψητές σε χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού είναι ιδανική λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για τις πατάτες

3 baby πατάτες
2 πορτοκάλια (χυμό)
1 λεμόνι (χυμό)
1 κουταλιά του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
αλάτι + πιπέρι
καυτερή πάπρικα (προαιρετικά)

Για τη σαλάτα

3 baby πατάτες βρασμένες
1/2 αβοκάντο
10 τοματίνια κομμένα σε κυβάκια
10 μανιτάρια σαμπινιόν κομμένα σε κυβάκια
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κυβάκια
2 αγγουράκια πίκλες κομμένα σε κυβάκια
150 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά καυτερή (προαιρετικά)
50 γρ. κάσιους (προαιρετικά)
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Μπαλσάμικο
Αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις μαγειρεύουμε για 3-4 ώρες σε slow cooker με το χυμό από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια, το μέλι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Αν δεν έχεις slow cooker μπορείς να τις κάνεις στο φούρνο.
Σε ένα με μεγάλο μπολ βάζουμε τις πατάτες και αραδειάζουμε τα υπόλοιπα ωμά λαχανικά στο πλάι
Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, αλάτι,πιπέρι και λίγο μπαλσάμικο.
Πηγή: pharmacy295

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης