Τι μπορούν να μάθουν οι εργαζόμενοι που προσαρμόζονται σε μία νέα πραγματικότητα από έναν ελίτ αθλητή και έναν αθλητικό ψυχολόγο.

Η αθλητική επιτυχία έγκειται στο να είσαι σωματικά έτοιμος, συγκεντρωμένος, να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και να βρεις το αληθινό νόημα σε αυτό που κάνεις. Είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να αξιοποιήσεις αυτή τη γνώση στο τρέχον επιχειρηματικό περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ συχνά, η κύρια σκέψη περιστρέφεται γύρω από τη διαχείριση του χρόνου. Αλλά δεν εξοικονομείς χρόνο, μπορείς μόνο να τον ξοδέψεις. Ομοίως, δεν μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερο χρόνο, μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την ενέργειά σου μόνο για τον χρόνο που έχεις.

Για να εμβαθύνουμε σε αυτή τη θεωρία, δύο επαγγελματίες μας λένε πώς έπρεπε να προσαρμοστούν τους τελευταίους μήνες.
Η Jenny, 37 ετών, είναι παντρεμένη με δύο παιδιά που παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου από το σπίτι, προσπαθώντας να διατηρήσει την επαγγελματική της ζωή ως σωστή επαγγελματίας. Εργάζεται περισσότερες μέρες για να αντισταθμίσει την άμεση επαφή στο γραφείο. Κατά συνέπεια, δυσκολεύεται να σταματήσει την δουλειά και να επικεντρωθεί πλήρως στα παιδιά ή τον σύντροφό της και όλα αυτά την κάνουν να νιώθει ένοχη.
Χωρίς την μετακίνηση σημαίνει ότι μπορεί να κοιμηθεί λίγο περισσότερο, αλλά η Jenny μένει ξύπνια ως αργά το βράδυ για να δημιουργήσει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Η ρουτίνα της φυσικής κατάστασης και του υγιεινού γεύματος έχει χαθεί, ενώ η πλάτη της πονάει αφού δεν δουλεύει στο κατάλληλο γραφείο. Κάποιες μέρες, η εργασία και το σχολείο από το σπίτι είναι ένας αγώνας, αλλά κάποιες άλλες αισθάνεται απελευθερωμένη, καθώς έχει περισσότερη αυτονομία για να οργανώσει την ημέρα της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης