Η επαναστατική ενδιάμεση σόλα FlyteFoam™ είναι σχεδόν 50% πιο ελαφριά από τις υπόλοιπες συμβατικές ενδιάμεσες σόλες. Οι ενσωματωμένες οργανικές ίνες μνήμης επανέρχονται άμεσα στο αρχικό τους σχήμα, προσφέροντας την βέλτιστη στήριξη και απορρόφηση κραδασμών σε κάθε σας βήμα.

– Δραστική μείωση βάρους, σχεδόν 55% σε σύγκριση με το συμβατικό EVA , 40% σε σύγκριση με το SOLYTE
– Καλύτερη επαναφορά σχήματος της ενδιάμεσης σόλας με χρήση ενισχυμένων οργανικών ινών
– Βέλτιστη προστασία για οποιαδήποτε απόσταση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρειάστηκαν πάνω από 300 διαφορετικοί συνδυασμοί στo Ινστιτούτο Αθλητικής Επιστήμης (Institute of Sport Science), το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της ASICS στο Κόμπε της Ιαπωνίας, για να δημιουργηθούν οι ειδικά ενισχυμένες ίνες που επαναφέρουν την ενδιάμεση σόλα στο αρχικό της σχήμα μετά από κάθε διασκελισμό, δημιουργώντας ταυτόχρονα την πιο ελαφριά ενδιάμεση σόλα της ASICS ως τώρα: σχεδόν 55% πιο ελαφριά από τις άλλες συμβατικές ενδιάμεσες σόλες (EVA) και 40% πιο ελαφριά από την SOLYTE.

1. Η διαφορά ανάμεσα στο συμβατικό EVA και το ελαφρύ EVA είναι η πυκνότητα των τοιχωμάτων των στοιχείων. Πιο πυκνά τοιχώματα = μεγαλύτερο βάρος

2. Με την προσθήκη ενισχυμένων ινών όπως το kevlar, επιτυγχάνεται η αυξηση ισχύος, η γρήγορη επαναφορά στο αρχικό σχήμα και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Επομένως, το FlyteFoam™ προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός πολύ ελαφρού EVA, με εξαιρετική επαναφορά σχήματος και ενισχυμένη αντικραδασμική προστασία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης