Το ActiPatch® είναι η απάντηση στον πόνο από φλεγμονή χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Μέχρι πρότινος, αυτή η ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία ήταν διαθέσιμη μόνο σε κλινικές και νοσοκομεία, με τη μορφή ακριβών συσκευών. Η καινούργια αυτή τεχνολογία παρέχει μεγάλης διάρκειας θεραπεία που ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό των τραυματισμένων κυττάρων, οδηγώντας τα στη φάση της επούλωσης ταχύτερα, μειώνοντας τον πόνο και τη φλεγμονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φάρμακα και τα θερμά/κρύα επιθέματα παρέχουν βραχυπρόθεσμη ανακούφιση, διατηρώντας όμως τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Το ActiPatch® ανακουφίζει και επουλώνει χωρίς παρενέργειες. Γι’ αυτό είναι το μέλλον της ιατρικής περίθαλψης.

Η τεχνολογία αυτή λειτουργεί με την εισαγωγή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στον τραυματισμένο ιστό, γεγονός που κλινικά δείχνει να μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή και επιταχύνει ιδιαίτερα τη διαδικασία της επούλωσης. Ο ασθενής ανακουφίζεται ταχύτερα και αισθάνεται καλύτερα. Ασφαλής, αποτελεσματική ίαση χωρίς παρενέργειες.

Πάνω από 1.000.000 τεμάχια έχουν ήδη πουληθεί παγκοσμίως και τα νοσοκομεία χρησιμοποιούν σήμερα αυτή την τεχνολογία για να βοηθήσουν τους ασθενείς να αναρρώσουν μετά από χειρουργική επέμβαση. Η τεχνολογία είναι τόσο προηγμένη που η εφημερίδα Wall Street Journal την ονόμασε ως μία από τις κορυφαίες ιατρικές καινοτομίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνολογία

Ο πόνος είναι αποτέλεσμα της φλεγμονής του ιστού. Οι υπάρχουσες θεραπείες προσφέρουν προσωρινή ανακούφιση, χωρίς να παρέχουν συνεχή θεραπεία για την αντιμετώπιση της φλεγμονής.

Ο μοναδικός διπλός μηχανισμός του ActiPatch® διακόπτει τη φλεγμονώδη αντίδραση του σώματος και επιταχύνει την επανορθωτική διαδικασία του ιστού, αυξάνοντας την αιμάτωση της περιοχής και οδηγώντας τα κύτταρα σε αναδιάταξη και ανασύνταξη. Το οίδημα και η φλεγμονή του ιστού μειώνεται, και έτσι υποχωρεί και ο πόνος.

Πόνος στο γόνατο

Οι παθήσεις των αρθρώσεων είναι από τις συχνότερες παθήσεις του ανθρώπου και προκαλούν συνήθως πόνους και παραμορφώσεις. Μελέτες δείχνουν ότι 1 στους 3 ασθενείς που προσέρχονται στο ιατρείο του παθολόγου ή του γενικού ιατρού πάσχουν από κάποια νόσο των αρθρώσεων.

Μεγαλύτερη συχνότητα παρουσιάζουν οι οστεοαρθρίτιδες. Πρόκειται για χρόνιες παθήσεις των αρθρώσεων που εμφανίζονται σε μέσες ή μεγαλύτερες ηλικίες. Συνήθως προσβάλλουν μία ή δύο αρθρώσεις και εξελίσσονται με εξάρσεις και υφέσεις. Οι οστεοαρθρίτιδες στο γόνατο και τα χέρια είναι από τις συχνότερες. Αρκετά συχνές είναι και οι φλεγμονώδεις αρθροπάθειες ή αρθρίτιδες. Πρόκειται για σοβαρές παθήσεις που μπορούν να εμφανιστούν σε κάθε ηλικία. Προσβάλλουν περισσότερες από μία αρθρώσεις, συνήθως συμμετρικά, αλλά μπορεί να αφορούν και άλλα όργανα του σώματος. Τέλος, συχνές είναι και οι παθήσεις των μορίων που περιβάλλουν και κινούν την άρθρωση, δηλαδή των τενόντων, των μυών, των νεύρων κ.λπ.

Ο κόσμος τις προσδιορίζει ως πιασίματα, ψύξεις, νευροκαβαλικεύματα κ.ά., ενώ ιατρικά η γενική διάγνωση είναι ο εξωαρθρικός ρευματισμός και, ανάλογα με την συγκεκριμένη περίπτωση, τενοντίτιδα, τενοντοελυτρίτιδα, περιαρθρίτιδα, επικονδυλίτιδα κ.ά. Κάθε μία από αυτές τις παθολογίες έχει διαφορετική αντιμετώπιση, τόσο άμεση όσο και μακροπρόθεσμη.

Το ActiPatch® αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε κάθε μία από αυτές τις παθήσεις. Το συγκεκριμένο προϊόν σας προσφέρει 720 ώρες συνολικής λειτουργίας (on-off διακόπτης), είναι ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ, συνοδεύεται από ειδική επιγονατίδα για βέλτιστη εφαρμογή της συσκευής στο γόνατο, ενώ το θεραπευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται άμεσα.

Μάθετε περισσότερα για την καινοτόμο τεχνολογία του ActiPatch® εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης