Δεν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε long ή middle distance run; Το ολοκαίνουργιο running shoe της Under Armour, UA HOVR™ MACHINA 3, αποτελεί τη νέα προσθήκη της εταιρείας για όλους τους δρομείς που θέλουν να τρέχουν πολλά και άνετα χιλιόμετρα με μοναδικό γνώμονα το βέλτιστο run τους και την ιδανική εφαρμογή των παπουτσιών τους.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας UA HOVR™ MACHINA, αντιπροσωπεύει το latest upgrade στην τεχνολογία των running shoes της Under Armour. Είτε αγωνίζεστε για να «κλέψετε» μερικά δευτερόλεπτα από το ρεκόρ σας στο πεντάρι είτε για να προκριθείτε σε μαραθώνιο, το νέο δρομικό παπούτσι της UA προσφέρει το τέλειο fit για κάθε περίσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανανεωμένη τεχνολογία HOVR, το ολοκαίνουργιο δρομικό παπούτσι επιτυγχάνει τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης και σταθερότητας μαζί με το ελαφρύ πάτημα, στοιχεία που αποτελούν ‘‘must’’ για ένα ταχύτερο και πιο ξεκούραστο τρέξιμο. Η τελευταία καινοτομία στην τεχνολογία HOVR, “energy web”, το καθιστά αυτόματα στην κορυφή των running shoes της UA. To “energy web” είναι ένα πλέγμα που αγκαλιάζει τον πυρήνα απόσβεσης, παρέχει άμεση απόκριση και ταυτόχρονα μέγιστη επιστροφή ενέργειας. 

Φτάστε και εσείς τις επιδόσεις σας στα ύψη, συνδέοντας το UA HOVR™ MACHINA 3 με το UA MapMyRun. Το real time coaching που σας προσφέρει το app και η ανάρπαστη τεχνολογία του παπουτσιού αποτελούν στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να σπάσετε κάθε ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο running shoe είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Under Armour σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κέρκυρα, online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης