Είμαστε ότι… τρώμε, σύμφωνα με όσα λένε οι επιστήμονες, όμως ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας κάνει συχνά να παραμελούμε τη σωστή διατροφή, απαραίτητη για τον «εφοδιασμό» του οργανισμού μας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη λειτουργία του, όσο και για τη διατήρηση της καλής υγείας μας!

Ένας απολαυστικός τρόπος ώστε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας πολλά από τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, είναι να εντάξουμε στην καθημερινή μας διατροφή φυτικά ροφήματα, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία χωρίς γλουτένη και λακτόζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βιτάμ έχει τρεις συγκεκριμένες προτάσεις 100% φυτικών ροφημάτων που συμβαδίζουν απόλυτα με τις πολύτιμες αξίες της ευεργετικής για τον οργανισμό φυτικής διατροφής! 

Γνωρίστε τα:



· Βιτάµ Ρόφηµα Αµυγδάλου:
Αποτελεί τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τη βελούδινη υφή και την απαλή γεύση αµυγδάλου. Συνδυάζει ποικιλία θρεπτικών συστατικών και έχειχαµηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

· Βιτάµ Ρόφηµα φουντούκι και κακάο: Μοναδική γεύση, που συνδυάζει τη θρεπτική αξία του φουντουκιούµε το ακαταμάχητο άρωµα του κακάο, ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις.

· Βιτάµ Ρόφηµα Σόγιας: Δίνει γεύση, ενέργεια και βιταµίνες στο πρωινό ξεκίνηµα, ενώ είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας και έχει χαµηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε όπως προτιμάτε: Είτε κρύα είτε ζεστά, σκέτα ή ως συνοδευτικό σε γλυκές και σε αλμυρές γεύσεις, καθώς και σε λαχταριστά smoothies.

Διαβάστε τις προτεινόμενες συνταγές και… στην υγειά σας!

Οφέλη για τον οργανισμό

Τα φυτικά ροφήματα προσφέρουν στον οργανισμό μας πολλά από τα απαραίτητα στοιχεία που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας, τα οποία μάλιστα εκλείπουν συνήθως από την δυτικού τύπου διατροφή που πλέον οι περισσότεροι από εμάς ακολουθούμε.

Συγκεκριμένα τα φυτικά ροφήματα:

-Είναι πηγή των πολύτιμων ω-3 και ω-6 λιπαρών, που βελτιώνουν τη λειτουργία της καρδιάς, συμβάλλοντας στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου, προστατεύουν τις αρτηρίες από την αρτηριοσκλήρυνση και βοηθούν στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης, αλλά και και στην αύξηση της «καλής».

-Είναι πλούσια σε βιταμίνη D, την οποία, αν και ζούμε σε ηλιόλουστη χώρα, έχει αποδειχτεί ότι δεν την προσλαμβάνουμε σε ποσότητα που πρέπει.

– Περιλαμβάνουν ασβέστιο και βιταμίνες Β2 και Β12, η έλλειψη των οποίων μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην υγεία μας. Ειδικά για τους Vegan δε, οι οποίοι δεν καταναλώνουν ζωικά προιόντα και συνεπώς δεν λαμβάνουν επαρκή βιταμίνη B12, αποτελούν την κατάλληλη λύση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης