H απόλυτη γιορτή υγείας, ευεξίας και άθλησης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ειδυλλιακή Ακτή Βουλιαγμένης.

Το πρώτο Athens Fitness Festival συγκέντρωσε χιλιάδες λάτρεις του Fitness, επαγγελματίες, οικογένειες, διάσημους και μη, όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης, για να γυμναστούν, να διασκεδάσουν, να κολυμπήσουν και να απολαύσουν μοναδικά θεάματα σε ΕΝΑ μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ακτή Βουλιαγμένης μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο παραθαλάσσιο γυμναστήριο το οποίο παρουσίασε 10 κατηγορίες προγραμμάτων σε 10 διαφορετικά fitness stages κατά μήκος της παραλίας, στα οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετέχουν.

120 κορυφαίοι προπονητές και εκπαιδευτές σε Dance, Indoor Cycling, Functional, Cardio-Mobility & Fight, Yoga, Pilates, Trampoline, Frogman Fit, Fit Kids καθοδηγήθηκαν από 120 κορυφαία ονόματα του χώρου, τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν είδη προπόνησης, να τα δοκιμάσουν αλλά και να συνδεθούν με εκπαιδευτές και άλλους fitness enthusiasts, να χτίσουν νέες φιλίες και να μοιραστούν τα επιτεύγματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημιούργησε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, όπου οι συμμετέχοντες τόσο οι έμπειροι λάτρεις του Fitness όσο και οι αρχάριοι ένιωσαν ευπρόσδεκτοι και ενθαρρύνθηκαν να λάβουν μέρος και να διασκεδάσουν. Φυσικά από το Athens Fitness Festival δεν θα μπορούσε να λείπει η MY NUTRI, που είναι μία καινοτόμος εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βάλει την υγιεινή διατροφή και την κίνηση στην καθημερινότητα του Έλληνα, με στόχο μία καλύτερη ζωή.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by MY NUTRI (@mynutri_meals)

 

Tο MY NUTRI food truck έδωσε το παρών στο Athens Fitness Festival με μερικά από τα αγαπημένα γεύματα από το μενού της και του χρόνου δίνει ραντεβού εκ νέου στο 2ο Athens Fitness Festival.

Η διατροφή και η άσκηση δε θέλουν κόπο, αλλά τρόπο και σωστή κατεύθυνση. Tα δεδομένα έχουν αλλάξει!

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by MY NUTRI (@mynutri_meals)

 

www.mynutri.gr 

Instagram: @mynutri_meals

Τηλ. Επικοινωνίας 2105773225

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης