Έμπειροι δρομείς, πρωτάρηδες, ή ακόμη και άπειροι που κάνουν το ντεμπούτο τους. Όλοι έχουν δώσει το εαρινό ραντεβού τους για την Κυριακή 3 Μαΐου, όταν θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της Αθήνας μετέχοντας στον 4ο Ημιμαραθώνιο.

Είτε έχουν δρομική εμπειρία και θέλουν να την αξιοποιήσουν τρέχοντας στους άδειους δρόμους στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, είτε πρόκειται για κάποιους που θέλουν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ακόμη και περπατώντας στη μικρότερη απόσταση, χιλιάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή για το μεγάλο ραντεβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως τώρα, 4.500 έχουν δηλωθεί να τρέξουν στον ημιμαραθώνιο- ανάμεσά τους 88 άνδρες και 20 γυναίκες που έχουν υποβάλλει συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται παράλληλα- ενώ 6.300 άτομα έχουν δηλωθεί στoν αγώνα 5 χλμ. Εθνική Τράπεζα και 1.500 άνθρωποι στον αγώνα 3 χλμ. WIND.

Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από την Πέμπτη (30/4) έως και το Σάββατο (2/5) στο Ζάππειο, στο Κέντρο Εγγραφών. Υπενθυμίζεται ότι κανείς δεν θα πάρει μέρος στους αγώνες χωρίς να έχει υποβάλει αίτηση συμμετοχής.

«Τρέχουμε» και στο #athina_halfmar

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη παρέα του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, πριν συναντηθεί στην εκκίνηση, την Κυριακή 3 Μαΐου μπορεί να κάνει… προπόνηση στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #athina_halfmar για να μοιραστούν τις εμπειρίες, τις σκέψεις και τον ενθουσιασμό τους για αυτή την εμπειρία. 

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης