Μακριά, ευθύγραμμη, με γραμμωμένους μύες σιλουέτα, στενούς γοφούς και πολύ δυνατούς κοιλιακούς. Ό,τι ονειρευόμαστε! Πώς θα το αποκτήσουμε; Με το Pilates!

Μια εύκολη και ρυθμιζόμενη προπόνηση, κατάλληλη για όλους. Ιδού τρεις καλοί λόγοι για να αποκτήσετε ένα τελείως καινούργιο σώμα και να κάνετε το Pilates τρόπο ζωής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ευλυγισία και η μυϊκή δύναμη δεν συγκαταλέγονταν στα ….φόρτε σας; Με το Pilates το σώμα σμιλεύεται με ευχάριστες φυσικές κινήσεις, η ένταση φεύγει και η ελαστικότητα επανέρχεται, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει στην ενιαία εκγύμναση του μυοσκελετικού συστήματος. Σύμφωνα με έρευνα της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Pittsburgh, σε συνεργασία με πορτογαλικά πανεπιστήμια, που δημοσιεύτηκε στα «Αρχεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης», το pilates βελτιώνει την ευκαμψία μας και την ισορροπία της σπονδυλικής μας στήλης. Στην ίδια έρευνα, έχει αποδειχθεί ότι μειώνεται δραματικά η μυική κόπωση στους λάτρεις του pilates, σε αντίθεση με όσους επιλέγουν κάποιο άλλο είδος σωματικής άσκησης. Την επόμενη φορά, λοιπόν, θα πάτε για τρέξιμο, για βάρη, ή μήπως για pilates;

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης