Περισσότεροι από 4.500 αθλητές, συνοδοί, θεατές και εθελοντές από όλο τον κόσμο, πλημμύρισαν το τριήμερο 11-14 Απριλίου τη Μεσσηνία και την CostaNavarino, για να λάβουν μέρος στον κορυφαίο αγώνα τριάθλου IRONMAN 70.3 Greece.

Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας που σε συνδυασμό με την άρτια διοργάνωση, την υψηλού επιπέδου φιλοξενία και τη φυσική ομορφιά του ελληνικού τοπίου, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους 1.500 αθλητές που ήρθαν από 61 χώρες για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε 1,9 χλμ. κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21χλμ. τρέξιμο, συνεχόμενα, χωρίς ενδιάμεση διακοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που η τεράστια επιτυχία του κατέδειξε τις προοπτικές και τις δυνατότητες που έχει η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντοτε πιστή στις αθλητικές αξίες, και αρωγός των μεγαλύτερων ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ήταν και εκεί, δίνοντας τους τη δυνατότητα ναενυδατωθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του IRONMAN 70.3 Greece.

Λανσάροντας την καινούρια συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» 0.33 λίτρων (ειδικά σχεδιασμένη για την ευκολία χρήσης κατά τη διάρκεια άθλησης) αλλά και δημιουργώντας μία ετικέτα αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της διοργάνωσης, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. τίμησε το μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός, ταξιδεύοντας μέσω των παρευρισκόμενων το brand του Ελληνικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού αλλά και την υποσχόμενη δυναμική των Ελληνικών Προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομών της διοργάνωσης, ο κύριος Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε:

«H Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», έχουν υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια μία πάγια και έμπρακτη υποστήριξη στα κορυφαία αθλητικά δρώμενα της χώρας μας, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού για την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ευεξία των ανθρώπων – έννοιες συνυφασμένες με τις ιδιότητες που προσφέρει το πλούσιο σε φυσικά μεταλλικά στοιχεία νερό «Βίκος». Η εμπειρία που ζήσαμε στην περιοχή της Μεσσηνίας και στις εγκαταστάσεις της CostaNavarinoήταν μοναδική, χαρίζοντας μας σπουδαίες αναμνήσεις. Αξίζει θεωρώ επίσης να εκφράσουμε όλοι μας ένα εγκάρδιο και μεγάλο ευχαριστώ στους 700 και πλέον εθελοντές που στάθηκαν δίπλα στη διοργάνωση.

Προσωπικά αλλά και ως μέλος της εταιρίας ΒΙΚΟΣ ανυπομονώ ειλικρινά για το επόμενο IRONMAN® 70.3® Greece, CostaNavarino, όπου φιλοδοξούμε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» με τη δεδομένη αρωγή του να συμβάλλει στους υψηλότερους ακόμα στόχους που θέτει η διοργάνωση».

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά από Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος ColaΣτέβια, Βίκος Λεμονάδα,  Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης