Εάν θέλεις να αυξήσεις τη δύναμή σου, να φουσκώσεις, να δείχνεις νεότερος και να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου αύξησε την παραγωγή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (growth hormone ή GH) του σώματός σου. Ένας από τους καλύτερους και φυσικούς τρόπους είναι η διατροφή. Επικεντρώσου στην καθημερινή λήψη ορισμένων θρεπτικών ουσιών και θα νιώσεις δυνατός και νεότερος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Γιατί να αυξήσεις την παραγωγής της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης
Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (growth hormone ή GH) ή σωματοτροπίνη, είναι μια πρωτεΐνη η οποία απελευθερώνεται από την υπόφυση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τη χοληστερίνη, βελτιώνει τις επιδόσεις στο σεξ, κάνει οξύτερη την όραση, βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου και συμβάλλει στην επούλωση των τραυμάτων. Στον βαθύ ύπνο τα κύτταρα επιδιορθώνονται, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αυξητική ορμόνη. Αυτή η φυσιολογικά εμφανιζόμενη ορμόνη μειώνεται μετά την ηλικία των σαράντα, ειδικά στους άνδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χαμηλά επίπεδα GH ευθύνονται για τα σημάδια γήρανσης. Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη είναι γνωστή και ως αντιγηραντική ορμόνη, αλλά εάν τα επίπεδα της κορτιζόλης είναι υψηλά, είναι γνωστή ως ορμόνη γήρανσης. Έτσι αν θέλεις να φρενάρεις την ηλικία σου και να νιώθει νεότερος, πρέπει να διατηρείς υψηλή την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη.

Περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης